Jeg kan ikke opdatere mit telefonnummer eller min e-mailadresse

Kontakt os, hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at opdatere dit mobilnummer eller din e-mailadresse, eller hvis du ikke modtager bekræftelseskoden.

Vi anbefaler altid, at du kontrollerer, at din e-mail er stavet korrekt, og sørger for, at du har indtastet dit telefonnummer korrekt.

Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra