Jeg har brug for hjælp til at slette min Uber-konto

Forsøg at slette din konto via nedenstående link, inden du kontakter vores supportteam.

Bemærk: Hvis du har en Uber Eats-konto med de samme kontooplysninger, slettes den også, når din anmodning er blevet udført.

Som en del af denne proces beder Uber dig om at bekræfte din identitet ved hjælp af en midlertidig bekræftelseskode. Det kræver muligvis, at du har et telefonnummer knyttet til din konto. Hvis du ikke kan tilføje et telefonnummer i dine kontoindstillinger, så kontakt os via nedenstående link.
Du kan ikke slette din Uber-konto, hvis du har en udestående betaling. Betal den udestående betaling, før du sletter din konto.

Når du sletter din konto, deaktiveres den øjeblikkeligt. Efter 30 dage slettes den permanent, og ubrugte kreditter, kampagner eller belønninger fjernes.

Uber kan opbevare visse oplysninger, efter en konto er slettet, når det kræves eller tillades af loven.

Hvis du skifter mening og vil beholde din konto, så log på uber.com inden for 30 dage efter deaktivering for at gendanne den.

Hvis du stadig har brug for hjælp til at slette din konto, skal du markere det relevante afkrydsningsfelt.