Jeg modtager ikke kvitteringer eller e-mails

Hvis du ikke modtager kvitteringer eller e-mails fra Uber, skal du tjekke din e-mailkontos spam-mappe. Hvis du ser e-mails fra Uber i den, skal du markere dem som "ikke spam" for at sikre, at fremtidige e-mails fra Uber ender i din indbakke.

Du kan også opdatere din Uber-kontos e-mailadresse når som helst:
1. Vælg "Indstillinger" fra menuen i din app.
2. Tryk på din e-mailadresse ved siden af dit profilbillede.
3. Så får du mulighed for at redigere dit navn, telefonnummer og e-mailadresse.
4. Tryk på GEM, når du er færdig.

For at se dine turkvitteringer skal du vælge "Turhistorik" i menuen i appen. Tryk på en af turenes kort, og tryk så på KVITTERINGER for at se din pris og betalingsmetode.

For at sende en kvitterings-e-mail for ture med en Økonomibil igen skal du logge på riders.uber.com og vælg "Mine ture" i menuen i appen. Vælg turen, og klik på knappen Send igen.

På ture med mulighed for et Premium-køretøj kan du anmode om en kvittering i Kundeservice. Vælg Turproblemer og Refunderinger > Jeg har et andet problem > Jeg vil gerne have en faktura for min Premium-tur. Du har kun adgang til dette for ture med mulighed for Premium-køretøjer.

Hvis du stadig ikke modtager kvitteringer fra os efter at have kontrolleret disse ting, kan du give os om din e-mailadresse her. Så sørger vi for at hjælpe dig.
Log på for at få hjælp