Hvordan får jeg en kopi af turkvitteringen?

Når en tur slutter, sender vi automatisk en kvittering til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Uber-konto. Hvis du ikke modtager kvitteringer, skal du tjekke din e-mails spammappe. Du får vist din e-mailadresse ved at vælge Indstillinger i appmenuen. Tryk på e-mailadressen for at opdatere den.

Sådan gennemgår du alle ture, du tager med din konto:

1. Vælg "Dine ture" i appmenuen.
  2. Vælg en tidligere tur.
  3. Du kan gennemgå turens rute, afhentningssted og endelige destination.
  4. Tryk på "Kvittering" for at få en samlet oversigt over prisen.

Sådan sender du en ny e-mail med kvittering for ture med en bil i kategorien økonomi:

1. Log på riders.uber.com/trips.
  2. Vælg "Mine ture" i menuen.
  3. Vælg turen, og klik på knappen "Send igen".