Report an assistive device, or assistance animal issue

Servicedyr skal medbringes i overensstemmelse med gældende lovgivning om tilgængelighed og Ubers politik om servicedyr.

Hvis du ønsker at indsende et problem på vegne af en anden, kan du læse Indsend en tredjepartsrapport.

Indberet eventuelle problemer med dit servicedyr her. Hvis det er muligt, bedes du medtage oplysninger såsom dato, tidspunkt, chaufførens navn, og om vedkommende var klar over, at det drejede sig om et servicedyr, så vores team kan foretage en så grundig undersøgelse som muligt af din hændelse.

Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra