Skift betalingsmetode for en tidligere tur

Du kan ændre betalingsmetoden for ture, der er mindre end 30 dage gamle (60 dage for forretningsture).

Du kan ikke ændre betalingsmetoden for ture, der er knyttet til en erhvervsprofil, hvis det ikke er i overensstemmelse med virksomhedens politik for ture.

Derudover er muligheden for at opdatere betalingsmetoden for en familietur som familiearrangør i øjeblikket ikke tilgængelig. Du skal ændre den valgte betalingsmetode for alle ture på din familieprofil, ellers kan voksne familiemedlemmer på din familieprofil selv skifte betalingsmetode for turen.

Sådan ændrer du betalingsmetode efter en tur:

1. Åbn Uber-appen, og gå til Konto
  2. Tryk på Hjælp, og vælg derefter den tur, du vil opdatere
  3. Vælg Få turhjælp, så Skift betalingsmetode for en tidligere tur
  4. Følg vejledningen for at ændre din betalingsmetode

Skal du skifte betalingsmetode eller profil?

Sådan ændrer du betalingsmetode under en tur:

1. I din app skal du vælge det hvide panel nederst på skærmen
  2. Vælg Skift ud for prisen og betalingsmetoden
  3. Vælg den ønskede betalingsmetode

Du kan ikke skifte til eller fra Apple Pay, Google Pay, Paytm, American Express-bonuspoint eller kontanter (hvis du er i en by, der accepterer kontanter som betalingsmetode).

Har du problemer med at ændre din betalingsmetode?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig for at hjælpe.