Hvordan ændrer jeg min vurdering af en chauffør?

Du kan ændre den stjernevurdering, du har givet en chauffør, via den kvittering, du har modtaget på e-mail efter turen.

Vælg “Vurdering eller drikkepenge” i e-mailen. Du bliver omdirigeret til din konto på uber.com, hvor du kan opdatere den stjernevurdering, du gav chaufføren. Hvis en tur blev annulleret, kan du ikke se muligheden for at vurdere chaufføren.

Sådan får du tilsendt e-mailen igen: 1. Åbn din app, og vælg “Dine ture” 2. Vælg turen, og tryk derefter på “Kvittering” 3. Scroll ned, og tryk på “Send e-mail igen”

Bemærk, at hvis du giver en chaufføren 1 stjerne, prøver vi på ikke at matche dig med denne chauffør i fremtiden.

Vurderinger er designet til at hjælpe både passagerer og chauffører. Ved at tage dig tid til at give en nøjagtig vurdering og dele din feedback hjælper du os med at sikre turkvaliteten for alle på Uber-platformen.