Sådan giver du drikkepenge til en chauffør

Du må gerne give drikkepenge, og chauffører må gerne tage imod drikkepenge.

Via appen kan du give drikkepenge til chaufføren efter turen. Når du bliver bedt om at give en vurdering, skal du først vælge en vurdering af din chauffør, og derefter får du mulighed for også at tilføje drikkepenge.

Du kan også føje drikkepenge til en tidligere tur via appen, på riders.uber.com og via turkvitteringen, der er sendt til dig via e-mail.

Hvis du vil føje drikkepenge til en tidligere tur i appen eller på riders.uber.com, skal du markere turen i din turhistorik og klikke på Tilføj drikkepenge.

Klik på Tilføj drikkepenge på din tur, der er sendt til dig via e-mail.

Du kan se muligheden for at give chaufføren drikkepenge under din tur. Du kan til enhver tid ændre drikkepengebeløbet under hele turen.

Når en tur er afsluttet, har du 30 dage til at tilføje drikkepenge i appen, på riders.uber.com og fra din turkvittering, som du får tilsendt pr. e-mail. Du kan også give drikkepenge til chaufføren i form af kontanter.

Bemærk: På ture med delt betaling er det kun den passager, der oprindeligt anmodede om turen, der kan vælge drikkepengebeløbet for turen. Hvis den person, der oprindeligt anmodede om turen, giver drikkepenge, bliver beløbet ikke delt med de andre passagerer.

Uber lægger ikke nogen servicegebyrer på drikkepenge.