Sådan beskytter du din Uber-konto

Hvad er phishing?

Phishing er et forsøg på at narre dig til at udlevere oplysninger om din Uber-konto (e-mailadresse, telefonnummer eller adgangskode). Phishingforsøg foregår ofte ved hjælp af en uopfordret e-mail eller sms, der indeholder et link eller en vedhæftet fil, som fører til en falsk login-side. Uber-medarbejdere kontakter dig aldrig via e-mail eller telefon for at bede dig om dine kontooplysninger, herunder din adgangskode eller e-mailadresse.

Hvis du bliver bedt om at indtaste den e-mailadresse eller adgangskode, der er tilknyttet din Uber-konto, skal du sikre dig, at webadressen https://www.uber.com fremgår af adresselinjen i din browser.

Det skal du gøre, hvis du har mistanke om phishing

Hvis du modtager en besked, der foregiver at være fra Uber, og som beder dig om at gå til et eksternt link, der ikke er fra https://www.uber.com, skal du hverken klikke på linket eller besvare beskeden.

Sådan hjælper du med at beskytte din konto

• Brug en unik adgangskode, som du ikke bruger på andre websteder
  • Sørg for, at din adgangskode indeholder mindst 10 tegn, herunder små og store bogstaver, tal og mindst ét symbol
  • Angiv kun dine loginoplysninger på https://www.uber.com
  • Sørg for, at din computer indeholder de seneste opdateringer og antivirusprogrammer