Linket til nulstilling af min adgangskode virker ikke

Når du kontakter os vedrørende nulstilling af din Uber-konto adgangskode, burde du modtage en e-mail inden for få minutter. Denne email indeholder et link til at hjælpe dig med at nulstille din adgangskode.

Af sikkerhedshensyn, udløber dit link i løbet af 10 minutter. Åben det med det samme, eller vent til du er klar med at sætte processen for at nulstille din adgangskode igang, før du anmoder om en nulstilling af din adgangskode.

I tilfælde af, at dit link til nulstilling af din adgangskode ikke fungerer, så start forfra på uber.com/forgot-password. Tjek om din e-mailadresse er korrekt og derefter åben det link der er i den næste e-mail til nulstilling af din adgangskode.

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode eller få adgang til din konto, beder vi dig kontakte os nedenfor.
Skriver fra USA