Generelle oplysninger om Megabus

Er min billet personlig?

Vil du vide, om din billet kan bruges af en anden? Det er desværre ikke muligt med Megabus-bookinger. Hver billet indeholder navnet på passageren, og denne person skal fremvise ID.

Hvilke klasser er tilgængelige?

Der er kun én standardklasse tilgængelig med Megabus. Alle sæder er udstyret med opladningspunkter og wi-fi.

Skal jeg reservere plads?

Der er ikke pladsreservation på Megabus-billetter. Du kan vælge din plads, når du går om bord, efter først-til-mølle-princippet.

Skal jeg udskrive min billet?

Megabus-billetter kan bruges på mobile enheder og behøver ikke at blive udskrevet, medmindre andet er angivet i din bekræftelsesmail. Du kan også downloade din billet i Omio-appen, hvis du ønsker det.

Hvis du vil udskrive din billet, kan du selvfølgelig gøre det, før du ankommer til busstoppestedet, og bruge din papirbillet.

Tilgængelighed og ekstra hjælp

Hvis du har brug for ekstra hjælp, anbefaler Megabus, at du kontakter dem mindst 36 timer før, du planlægger at rejse for at træffe de nødvendige foranstaltninger.

Den rejsendes alder

Billetterne koster det samme uanset alder.

Rabatkort

Megabus-rabatkort understøttes desværre ikke af Omio i øjeblikket.