Chaufføren afviste min destination

Hvis chaufføren afviste din destination, skal du nedenfor fortælle os, hvad der skete.

Det er god praksis at kontakte chaufføren, hvis du har til hensigt at foretage en lang tur. Mange chauffører skal køre tilbage igen, når de har nået din destination, så det er en god idé at fortælle din chauffør, at det bliver en lang tur, så snart vedkommende har accepteret din anmodning.

Bemærk: På nogle typer turanmodninger kan passagerer blive bedt om at bevæge sig et kort stykke til fods i forbindelse med afhentningen eller afleveringen.

Hvis du mener, at du er blevet opkrævet et annulleringsgebyr ved en fejl, skal du gå tilbage i din turhistorik og vælge den tur, det drejer sig om. Under turen skal du vælge Gennemgå mit annulleringsgebyr, så undersøger vi sagen.