Bilen havde færre pladser, end jeg havde anmodet om

Når du anmoder om en tur, kan du vælge mellem tilgængelige biltyper og trykke på hver type for at se, hvor mange passagerer den har plads til. Vi anbefaler, at du gør det, før du bekræfter din anmodning.

Indimellem ankommer en chauffør i en bil, der er mindre end forventet, eller som har mindre udstyr end forventet. Hvis der for eksempel ankommer en bil, der kun har fire passagersæder, når du har anmodet om en UberXL, er bilen ikke kvalificeret til en UberXL-tur.

Det kan skyldes en fejl med klassificering af køretøjer. Hvis du mener, at din chaufførs bil ikke levede op til forventningerne, så fortæl os det i formularen nedenfor. Hvis du har brug for at få et annulleringsgebyr gennemgået, kan du læse denne artikel.