Mit afhentnings- eller afleveringssted var forkert

På nogle turanmodningstyper kan passagerer blive bedt om at bevæge dig et lille stykke til fods i forbindelse med afhentningen eller afleveringen. Dette omfatter Express Pool og tilvalg af "til fods" under almindelige UberPool- og UberX-ture.

Hvis du skriver til os, fordi du mener, din chauffør valgte en dårlig rute, så gå tilbage, og vælg Min chauffør tog en dårlig rute, eller følg dette link:

Hvis du blev sat af eller afhentet et andet sted end det, du indtastede, skal du kontakte os ved at vælge datoen nedenfor. Så gennemgår vi, om din tur er kvalificeret til en justering.