Naviger i menuen med TalkBack

Hvis du vil navigere i appens menu med TalkBack, skal du åbne appen og trykke to gange øverst til venstre på skærmen for at åbne menuen. Følgende muligheder vises fra øverst til nederst:

Dine ture – denne sektion viser dine tidligere ture, og du kan også se kommende planlagte ture. Brug to fingre til at stryge gennem din turhistorik. Vælg en for at få hjælp med en tur, indsende feedback eller se turkvitteringen.

Betaling – i dette afsnit kan du tilføje eller opdatere en betalingsmetode

Hjælp – søg i artikler for at få svar på dine spørgsmål om appen. Du kan også indsende feedback om funktioner til særlige behov i denne sektion

Gratis ture – brug den personlige invitationskode, der forefindes i dette afsnit, til at invitere andre til at bruge appen

Indstillinger – opdater dine kontaktoplysninger, indstil favoritplaceringer såsom hjem eller arbejde, eller tilføj kontakter, så du nemt kan dele din placering inden eller under en tur

KONTAKT SUPPORT

Hvis du har spørgsmål eller feedback vedrørende særlige behov, kan du indsende det under afsnittet "Særlige behov" i "Hjælp"-sektionen i menulinjen. Indberet andre problemer vedrørende ture ved at vælge den specifikke tur i sektionen "Dine ture" i menuen. Fra denne skærm kan du så vælge mellem forskellige måder at rapportere et problem på.