Naviger i menuen med VoiceOver

For at navigere i appens menu med VoiceOver skal du åbne appen og trykke to gange øverst til venstre på din skærm for at åbne menuen. Følgende muligheder vises fra øverst til nederst:

Dine ture – denne sektion viser dine kørte ture, eller du kan se kommende planlagte ture. Brug tre fingre til at stryge gennem din turhistorik. Vælg en for at få hjælp med en tur, indsende feedback eller se turkvitteringen.

Wallet – i denne sektion kan du tilføje eller opdatere en betalingsmetode

Hjælp – søg i artikler for at få svar på dine spørgsmål. Du kan også indsende feedback om denne sektions funktioner til særlige behov.

Gratis ture – brug den personlige invitationskode, du finder i dette afsnit, til at invitere andre til at bruge appen

Indstillinger – opdater dine kontaktoplysninger, vælg favoritplaceringer såsom hjem eller arbejde, eller tilføj kontakter for hurtigt at dele din placering inden eller under en tur

KONTAKT SUPPORT

Hvis du har spørgsmål eller feedback om tilgængelighed, kan du kontakte os ved at trykke på "Tilgængelighed" i menusektionen "Hjælp". Indberet andre problemer vedrørende ture ved at vælge den specifikke tur i menusektionen "Dine ture". På den næste skærm kan du vælge mellem forskellige måder at indberette et problem på.