Jeg blev opkrævet surge-priser ved en fejl

Surge-priserne er en automatisk stigning i turpriserne, når der er flere passagerer end ledige chauffører i et givent område. Dette motiverer chaufførerne til at køre til travle områder og hjælpe med at opretholde pålideligheden og få turpriserne til at falde igen.

Din app giver dig besked, når surge-priser træder i kraft, inden du bekræfter turen. Du kan vente et par minutter, indtil der kommer flere chauffører til området, eller du kan betale lidt ekstra for at få en tur, når du har brug for den.

Hvis du mener, at surge-priser blev anvendt forkert på din tur, bedes du give os besked nedenfor.