Hvad er Uber Reserve?

HVAD ER UBER RESERVE?

Uber Reserve er en mulighed for planlagte ture, hvor du kan anmode om ture på forhånd. Ture med Uber Reserve skal planlægges mindst to timer i forvejen og kan annulleres uden beregning op til en time før turens start. De har også unikke funktioner såsom forhåndstildeling af chauffør, tidlig ankomst, ventetid og garanti for afhentning til tiden.

HVILKET PRODUKT KAN JEG ANMODE OM, NÅR JEG VIL RESERVERE EN TUR?

For at reservere en Premium-tur kan du anmode om Berline eller UberVan.
For at reservere en Økonomi-tur kan du anmode om UberX, UberXL, Uber Comfort, Uber Green eller Uber Pet.

Bemærk, at reservationer af Premium- eller Økonomi-ture eller produkters tilgængelighed kan variere, afhængigt af hvor du anmoder om turen.

HVORDAN ANMODER JEG OM EN UBER RESERVE-TUR?

Hvis du vil oprette en Uber Reserve-anmodning, skal du åbne appen og gøre følgende:

1. Tryk på banneret "Reserve", eller tryk på appens startskærm
2. Vælg "Reservér en tur"
3. Følg vejledningen på skærmen for at angive dine turoplysninger

Når du har bekræftet disse oplysninger og færdiggjort din Uber Reserve-anmodning, bliver du ført tilbage til fanen Reserve. På fanen kan du se oplysninger om dine nuværende Reserve-anmodninger og planlægge flere ture med Uber Reserve.

HVOR MEGET KOSTER UBER RESERVE?

Når du anmoder om en Reserve-tur, er den turpris, du ser, et estimat, der indeholder et reservationsgebyr, der kan variere afhængigt af afhentningsadressen og/eller dato og tidspunkt for din tur. Dette gebyr betales af passagerer for chaufførens ekstra ventetid og den tid/distance, der er brugt på at køre til afhentningsstedet.

KAN JEG ANNULLERE EN UBER RESERVE-TUR?

Du kan annullere en Uber Reserve-anmodning op til en time før turens start – uden beregning. Du skal dog betale turprisen, hvis anmodningen annulleres inden for en time før det planlagte starttidspunkt. Gebyret, der opkræves, når dette finder sted, kan variere afhængigt af reservationstypen:

– Premium-produkter: turens anslåede pris
– Økonomi-produkter: annulleringsgebyr, der svarer til turens minimumspris.

HVILKE ANDRE FUNKTIONER GØR UBER RESERVE TIL NOGET SÆRLIGT?

– Forhåndstildeling af chauffør: Når det er muligt, bliver der tildelt en chauffør inden afhentningstidspunktet i stedet for kort tid før turen.
– Ankom tidligt og vent: Chauffører ankommer flere minutter før afgangstidspunktet og venter i mellem 5 minutter (Økonomi-produkter) og 15 minutter (Premium-produkter) som en del af prisen.
– Turpræferencer: Angiv præferencer for temperatur, samtale og bagage.
- Reserverede afhentninger i lufthavnen: Når chauffører anmoder om en Uber Reserve-tur ved lufthavnens afgang, venter chauffører i op til 60 minutter på Premium-ture og 45 minutter på Economy-ture. Denne ventetid er allerede inkluderet i din reservationspris. Du kan annullere din tur gratis når som helst op til 2 timer før afhentningstidspunktet. Ellers opkræves et annulleringsgebyr. Denne funktion er kun tilgængelig i følgende byer:
Paris og Nice: Premium Reserve (Van, Berline) og Economy Reserve (UberX, Comfort)
Marseille og Lyon: Economy Reserve (UberX, Comfort, Uber XL)
Yndlingschauffør: Med funktionen Foretrukken chauffør kan du vælge bestemte chauffører, som du ønsker at blive matchet med, når du anmoder om Reserve-ture.

Du kan føje chauffører til din liste over foretrukne chauffører under vurderingsprocessen for ture ved at trykke på knappen "Foretrukken", når du gennemfører vurderingen af chaufføren. Du kan få vist din liste over foretrukne chauffører ved at åbne "Indstillinger" i appen og navigere til området "Foretrukne chauffører". Du kan til enhver tid fjerne alle dine foretrukne chauffører.

Du bør dog huske på, at du muligvis ikke altid bliver matchet med dine foretrukne chauffører, fordi chaufføren er optaget til anden side.

*Bemærk, at funktionen Foretrukken chauffør kun er tilgængelig i bestemte byer.