Opdater personlige oplysninger

Sådan opdaterer du din Uber-passagerkontos navn, e-mail, telefonnummer eller adgangskode:

1. Åbn menuen i appen, og tryk på "Indstillinger"
2. Tryk på bjælken, der viser dit navn, telefonnummer og din e-mail
3. Tryk på den oplysning, du ønsker at ændre, og indtast opdateringen
4. Foretag dine opdateringer, og tryk på "Gem"

SÅDAN BEKRÆFTER DU KONTOÆNDRINGER

Vi bruger bekræftelseskoder til at sikre, at det er dig, der foretager ændringer på din konto. Du kan forvente følgende, afhængigt af hvilke oplysninger du ændrer:

- Telefonnummer: Du modtager en bekræftelseskode via sms. Indtast koden i din app for at bekræfte ændringen.

- E-mail (kun for iOS): Vi sender dig en e-mail med en bekræftelseskode til din nye adresse. Indtast koden i din app for at bekræfte ændringen. Vi giver også besked via en e-mail til din gamle e-mailadresse. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du tjekke, om den er endt i din spammappe, og om din e-mailadresse er stavet korrekt, før du anmoder om en ny kode. Hvis du stadig ikke modtager bekræftelseskoden, skal du trykke på "Jeg har problemer".

- Adgangskode: Du bliver bedt om at indtaste din nuværende adgangskode i appen. Adgangskoder skal være på mindst fem tegn.
Læs følgende artikel for at ændre eller tilføje et profilbillede: