Sådan opdaterer du en betalingsmetode på din konto

Når du har tilføjet og valgt en foretrukken betalingsmetode, kan du anmode om en tur. Du kan tilføje betalingsmetoder, herunder kredit- og betalingskort, PayPal, Venmo, digitale tegnebøger og Uber-gavekort. Når en tur slutter, opkræves du betaling via den valgte betalingsmetode.

Under turen kan du bruge appen til at tjekke, om du har valgt din foretrukne betalingsmetode. Stryg op fra bunden af appen, og tryk på din ønskede betalingsmetode, før turen slutter.

Sådan tilføjer du en betalingsmetode

1. Vælg "Tegnebog" i appens menu.
  2. Tryk på "Tilføj betalingsmetode".
  3. Tilføj en betalingsmetode ved manuelt at indtaste kortoplysningerne, scanne et kort eller tilføje en alternativ betalingstype.

Sådan scanner du et kredit- eller debetkort

1. Tryk på kameraikonet for at scanne et kort. Din telefon beder dig muligvis om tilladelse til, at Uber-appen bruger kameraet.
  2. Sørg for, at kortet vises i midten af din telefons skærm, så alle fire hjørner blinker grønt. Kort med prægede bogstaver og tal er normalt nemmest at scanne.
  3. Indtast kortets udløbsdato, CVV-nummer og faktureringsadressens postnummer.
  4. Tryk på "Gem".

Sådan tilføjer du et kredit- eller debetkort manuelt

1. Indtast dit kortnummer.
  2. Indtast udløbsdatoen, CVV-nummeret og faktureringsadressens postnummer.
  3. Tryk på "Gem".

Opdater kortoplysninger

Du kan ændre et debet- eller kreditkorts udløbsdato, CVV-nummer og faktureringsadressens postnummer. Hvis du har en Uber for Business-profil, kan du også ændre den profil, dit kort er tilknyttet, ved at vælge Indstillinger i menuen. Vælg Profiler for at komme i gang.

1. Vælg "Betaling" i appens menu.
  2. Vælg betalingsmuligheden, du vil opdatere.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker, og tryk derefter på "Rediger".
  4. Foretag dine ændringer, og tryk på "Gem", når du er færdig.

Et debet- eller kreditkortnummer kan ikke ændres, men et kort kan fjernes fra din konto og tilføjes igen som en ny betalingsmetode.

Sådan sletter du en betalingsmetode

Der skal altid være mindst én betalingsmetode knyttet til din konto. Hvis du vil slette din eneste betalingsmetode, skal du først tilføje en ny.

1. Vælg "Betaling" i menuen.
  2. Vælg kortet, du vil slette.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  4. Tryk på "Slet", og bekræft derefter.