Opdatering af kalendergenveje

Fra og med maj 2018 understøttes funktionen kalendergenveje ikke længere i Uber-appen. Din kalenderkonto vil ikke længere være forbundet med Uber, og alle oplysninger tilknyttet din kalender vil blive slettet fra Uber-appen og Ubers servere.

Kalendergenveje gav brugerne mulighed for at forbinde deres personlige kalender eller arbejdskalender med Uber. Når en kalender var forbundet, blev kommende begivenheder fra kalenderen vist som en "genvej", når brugeren åbnede Uber-appen.