Betaling med Apple Pay

Hvis du konfigurerer Apple Pay på din iOS-enhed og tilføjer et kreditkort eller indsætter et kontantbeløb, kan du betale for ture med Apple Pay.

Sådan bekræfter du, at Apple Pay er blevet føjet til din Uber-konto:

1. Åbn menuen i Uber-appen, og tryk på "Tegnebog".
  2. Under "Betalingsmetoder" får du vist Apple Pay-logoet.

Hvis du ikke får vist Apple Pay-logoet, skal du sørge for, at du har aktiveret Apple Pay Cash eller føjet et gyldigt kredit- eller debetkort til din Apple Pay-konto.

Sådan betaler du for en tur med Apple Pay:

1. Angiv adressen på din destination i "Hvor skal du hen?"
  2. Vælg din bil, og tryk derefter på den valgte standardbetalingsmetode.
  3. Vælg betalingsmetoden, du ønsker at bruge, og tryk derefter på "X".
  4. Tryk på "Bekræft", og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre din anmodning.