Betaling med Venmo

Passagerer og kunder, der har Venmo installeret på deres enhed, kan nu bruge Venmo til at betale for deres Uber-ture og Uber Eats-bestillinger. Hvis du ikke allerede har Venmo, skal du tilmelde dig.

Sådan tilføjer du Venmo som betalingsmetode i Uber-appen:

1. Vælg "Tegnebog" i menuen i din Uber-app.
  2. Tryk på "Tilføj betalingsmetode".
  3. Tryk på "Venmo".
  4. Log på din Venmo-konto, og tryk på "Godkend".

Sådan tilføjer du Venmo som betalingsmetode i Uber Eats-appen:

1. Tryk på profilikonet i nederste højre hjørne, og vælg "Tegnebog".
  2. Tryk på "Tilføj betalingsmetode".
  3. Tryk på "Venmo".
  4. Log på din Venmo-konto, og tryk på "Godkend".

Bemærk: Hvis du vil fjerne Venmo, skal du følge vejledningen ovenfor og derefter trykke på "Slet".

Venmo er kun tilgængelig på Uber og Uber Eats i USA. Hvis du er i USA og ikke kan se muligheden for at tilføje Venmo som betalingsmetode, skal du sikre dig, at du bruger den nyeste version af Uber-appen.

Sådan deler du prisen for en tur eller et måltid i Venmo-appen:

1. Brug Venmo som din betalingsmetode på Uber til at betale for din tur eller dit måltid.
  2. I Venmo-appens betalingsfeed skal du vælge muligheden for at dele prisen med venner og familie.
  3. Skriv på siden til bemærkninger, hvad betalingen er for, med brug af tekst eller emojier.

Sådan bruges brugerdefinerede emojier til Uber og Uber Eats i Venmo-appen:

Hvis du vil bruge Uber-emojier, når du deler prisen for en tur eller et måltid, skal du trykke på emoji-knappen på siden til bemærkninger eller indtaste "Uber" eller "Uber Eats" i din betalingsbesked. Hvis du ikke kan se Uber-emojierne, skal du sikre dig, at du bruger den nyeste version af Venmo-appen.