Planlæg en tur i forvejen

Uber inkluderer nu muligheden for at planlægge en tur 15 minutter til 30 dage på forhånd ved hjælp af funktionen Planlagte ture.

SÅDAN FUNGERER PLANLAGTE TURE
Med funktionen Planlagte ture kan du vælge et 15 minutters afhentningsinterval, hvor din chauffør kan komme og hente dig. Der sendes en anmodning til en chauffør på dine vegne inden dit 15 minutters interval, så bilen kommer i det pågældende interval, og du er på vej til din destination. Planlægning af en tur på forhånd garanterer ikke, at du får forbindelse med en chauffør. I det sjældne tilfælde at der ikke kan findes en chauffør, vil du få besked i slutningen af dit valgte tidsinterval.

SÅDAN PLANLÆGGER DU
1. Tryk på bilikonet med uret, der sidder lige til højre for bjælken "Hvor skal du hen?"
Vælg en dato og et 15 minutters tidsinterval
2. Tryk på ANGIV DIT AFHENTNINGSTIDSPUNKT
3. Afhentningsstedet bliver automatisk indstillet til din nuværende placering. Tryk på "Nuværende placering" for at redigere afhentningsstedet. Du skal flytte derhen, hvor markøren står.
4. Angiv din destination
5. Gennemgå prisoverslaget, og tryk på PLANLÆG.

ÆNDRING ELLER ANNULLERING AF DIN TUR
1. I app-menuen skal du trykke på Dine ture.
2. Vælg Kommende
3. Vælg REDIGER TID eller ANNULLER TUR

Du kan ændre eller annullere din anmodning på et hvilket som helst tidspunkt, før du matches med en chauffør, uden ekstra omkostninger. Der gælder normale annulleringsgebyrer, når du først har fået forbindelse med en chauffør.

HVOR OG HVORNÅR ER DETTE TILGÆNGELIGT?
Du kan planlægge en tur i næsten alle byer, hvor Uber er tilgængelig. Se efter i din app, om Planlagte ture er tilgængelige i dit område.

Du kan bruge Planlagte ture til ture til lufthavnen, men de er i øjeblikket ikke tilgængelige, når du forlader lufthavnen. Hvis du forlader en lufthavn, kan du stadig anmode om en tur efter behov, som du normalt vil gøre.

Planlagte ture er tilgængelige på alle tidspunkter af dagen.

HVAD KOSTER DET?
Planlagte ture prissættes nøjagtigt som normale Uber-ture og er underlagt prissætning på baggrund af efterspørgslen på det tidspunkt, turen er planlagt til. Hvis dynamiske priser er gældende, får du besked via push-meddelelse om dit opdaterede prisoverslag, når din anmodning begynder.