Formular til anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger for erhvervskunder og partnere

Erhvervskunder og partnere, der bruger Uber Direct, kan bruge denne formular til at:

• få mere at vide om Ubers indsamling og brug af data.
  • indsende anmodninger om beskyttelse af personlige oplysninger på vegne af en virksomhed, der har en relation til Uber.

Når du har udfyldt formularen, kontakter vi dig for at hjælpe.

🇺🇸
open
+1
  • Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra