Rapportér en alvorlig hændelse, der involverer en Uberchauffør eller et køretøj

Denne formular er til personer uden en konto, så de kan indberette alvorlige hændelser om en chauffør eller en bil på platformen, f.eks.:

• Bilulykker
  • Usikker kørsel
  • Verbale skænderier eller fysisk håndgemæng
  • Upassende fysisk kontakt.

Hvis du har en konto og har anmodet om turen, bedes du vælge dit problem på listen nedenfor. Vi kan hjælpe dig hurtigere, hvis du anmelder hændelsen via den korrekte formular.

Hvis du var medpassager på en tur eller er et udenforstående vidne og ønsker at anmelde en alvorlig hændelse, der involverede en passager, chauffør eller bil, bedes du udfylde formularen nedenfor for at hjælpe os med at identificere turen. Vi kontakter dig for at hjælpe.

Uber har strenge sikkerhedsretningslinjer, der sørger for, at ture er sikre og behagelige. Uprofessionel chaufføradfærd tolereres ikke.