Sådan opretter du en erhvervstursprofil

Erhvervsturprofiler giver dig mulighed for at betale for ture med dit firmakort og modtage kvitteringer på din arbejdsmail. Du kan tilmelde dig din virksomheds erhvervskonto eller selv oprette en erhvervsturprofil.

Sådan opretter du en erhvervsturprofil:

1. Åbn Uber-appen, og tryk på "Konto".
  2. Tryk på "Tegnebog", og scroll ned til "Turprofiler".
  3. Tryk på "Begynd at bruge Uber for Business" eller "Tilføj endnu en erhvervsprofil".
  4. Følg instruktionerne for at oprette din erhvervsprofil.
  5. Valgfrit: Vælg din virksomheds udgiftssystem for at aktivere automatisk videresendelse af kvitteringer (du modtager en e-mail, så du kan færdiggøre tilknytningen). Hvis du vil tilføje et udgiftssystem senere, kan du læse Sådan redigerer du en personlig profil eller erhvervsturprofil.

Du skal vælge din erhvervsturprofil før eller under en tur, som du ønsker at betale for med dit firmakort.

Tryk på linket nedenfor for at få vejledning i at tilmelde dig din virksomheds erhvervskonto.