Rediger min Erhvervsprofil

Erhvervsturprofiler giver dig mulighed for at betale for ture med dit erhvervskreditkort og modtage kvitteringer med din arbejds-e-mailadresse. Du kan blive tilmeldt din virksomheds erhvervskonto, men du kan også selv oprette en erhvervsturprofil.

SÅDAN OPRETTER DU EN ERHVERVSTURPROFIL:

1. Åbn Uber-appen, og tryk på menuikonet øverst til venstre
2. Tryk på "Betaling", og rul så ned til "Passagerprofiler", og tryk på "Tilføj erhvervsprofil"
3. Vælg eller tilføj den betalingsmetode, du ønsker at bruge til erhvervsture
4. Angiv din arbejds-e-mailadresse for at modtage kvitteringer for erhvervsture
5. Valgfrit: Vælg din virksomheds udgiftsudbyder for at aktivere automatisk videresendelse af kvitteringer (du modtager en e-mail, så du kan gennemføre tilknytningen). Hvis du vil tilføje en udgiftsfører senere, skal du trykke på nedenstående link for at få vejledning.
Du skal vælge din erhvervsturprofil før eller under en tur, som du gerne vil betale for med dit erhvervskreditkort. Hvis du vil skifte turprofil, skal du følge vejledningen i nedenstående artikel.
Vil du tilmeldes din virksomheds erhvervskonto? Tryk på nedenstående link for at få vejledning.