Sådan anmoder du om en tur

Sådan anmoder du om en tur i Uber-appen:

1. Åbn appen, og angiv din destination i feltet "Hvor skal du hen?"

2. Stryg opad for at se alle tilgængelige biltyper i dit område. Tryk på en for at vælge den til din tur, og tryk så på "Vælg UberX" (knappen vil være dit bilvalg)

3. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit afhentningssted. Er det tilfældet, skal du flytte knappenålen på kortet eller vælge fra en liste over placeringer. Tryk på "Bekræft afhentning" for at sende din anmodning til kvalificerede chauffører i området

4. Hvis du ikke bliver bedt om at bekræfte din afhentning, skal du trykke på "Bekræft UberX" (knappen vil være dit bilvalg) for at sende din anmodning til kvalificerede chauffører i området

5. Når en chauffør accepterer din anmodning, vil du se vedkommendes placering og forventede ankomsttidspunkt på kortet

Uber sender dig meddelelser, når din chauffør er tæt på afhentningsstedet.
. . .

I nogle byer kan du anmode om en tur med flere stop. Se denne artikel for at få instruktioner:
Du kan også gemme dine foretrukne placeringer, så det går hurtigere med at anmode om ture: