Sådan bruger du familieprofiler

Opret en familieprofil for at blive kontoarrangør for din families Uber-konti. Du kan invitere familiemedlemmer til at være med, og du kan administrere hver persons standardbetalingsmetode.

Hver passager, som føjes til din familieprofil, skal overholde Ubers servicevilkår. For at åbne en konto skal passagerer være mindst 18 år eller være myndige i deres lokale jurisdiktion.

OPRET EN PROFIL, OG INVITER FAMILIEN

1. Vælg "Indstillinger" fra menuen i din app.
2. Rul ned til "Profiler", og tryk på bjælken "Tilføj familieprofil".
3. Vælg eller tilføj din standardbetalingsmetode.
4. Følg trinnene for at vælge eller invitere familiemedlemmer fra din kontaktliste.

Aktuelt kan der kun inviteres ét familiemedlem ad gangen. Når dit familiemedlem har accepteret invitationen, kan du tilføje flere familiemedlemmer. Der kan være op til fire medlemmer på din familieprofil, inklusive dig selv.

De familiemedlemmer, du inviterer, modtager en e-mail og en push-meddelelse eller sms. De vises som "afventende" på din familieprofil, indtil de accepterer din invitation. Hvis du vil invitere familiemedlemmer, som ikke har en Uber-konto, skal de først downloade appen. Send invitationen igen, når de har downloadet appen.

Når familiemedlemmerne har accepteret din invitation, vises familieprofilen som en mulig betalingsmetode i deres app.

BETALING MED FAMILIEPROFIL
Der reserveres midlertidigt et beløb på dit kort for at godkende det og bekræfte betalingsmetoden på din familieprofil. Denne reservation annulleres med det samme, så opkrævningen gennemføres aldrig.

Du kan også opdatere familieprofilens betalingsmetode. Sådan gør du:
1. Tryk på dit billede øverst i appmenuen.
2. Vælg din familieprofil.
3. Vælg "Betaling" i menuen.
4. Vælg din foretrukne betalingsmetode, eller tilføj en ny.

SÅDAN HOLDER DU STYR PÅ FAMILIEPROFILENS TURE
Kontoindehavere af familieprofiler kan aktuelt ikke se en fuld historik over et familiemedlems ture online eller i appen. Brug i stedet kvitteringer til at holde styr på ture. Alle kvitteringer for ture og opkrævninger, som er betalt med din familieprofils betalingsmetode, sendes automatisk til profiladministratorens e-mailadresse.

Sådan opdateres denne e-mailadresse:
1. Vælg "Indstillinger" fra menuen i din app.
2. Rul ned til Profiler, og tryk på bjælken Familieprofil.
3. Rul ned til Indstillinger, og vælg "E-mailkvitteringer".
4. Opdater din e-mailadresse, og tryk på knappen Bekræft.

SÅDAN SLETTER DU EN FAMILIEPROFIL

1. Vælg "Indstillinger" fra menuen i din app.
2. Rul ned til Profiler, og tryk på bjælken Familieprofil.
3. Rul ned til bunden, tryk på "Slet familieprofil", og bekræft.

SÅDAN FJERNER DU ET FAMILIEMEDLEM

1. Vælg "Indstillinger" fra menuen i din app.
2. Rul ned til Profiler, og tryk på bjælken Familieprofil.
3. Rul ned til bunden, og tryk på det familiemedlem, du vil fjerne.
4. Vælg "Fjern medlem", og bekræft.

SÅDAN FORLADER DU EN FAMILIEPROFIL

1. Vælg "Indstillinger" fra menuen i din app.
2. Rul ned til Profiler, og tryk på bjælken Familieprofil.
3. Rul ned til bunden, og tryk på knappen "Forlad profil".

KOMPROMITTERET KONTO
Hvis din familieprofil blev oprettet uden din viden, eller du mener, din konto er blevet kompromitteret, så kontakt os: