Sådan deler du din placering

Passagerer kan vise deres præcise placering til deres chauffør ved at slå deling af liveplacering til.

Denne funktion hjælper din chauffør med at finde dig, når du er på vej til afhentningsstedet.

SÅDAN VIRKER DET
Når din chauffør ankommer til afhentningsstedet, vil han eller hun se et ekstra ikon på kortet, der viser, hvor du er. Når din tur begynder, vil chaufføren ikke længere kunne se din placering.

SLÅ PLACERINGSDELING TIL ELLER FRA
Du kan slå funktionen til eller fra ved hjælp af knappen nederst til højre på kortet. Du kan også slå den til eller fra under Indstillinger for din app. Sådan gør du:
1. Tryk på menuikonet
2. Vælg "Indstillinger"
3. Stryg nedad, og vælg "Indstillinger for personlige oplysninger"
4. Tryk på "Placering"
5. Vælg "Del liveplacering"