Sådan deler du en regning med en ven

Under en tur giver funktionen Delt betaling dig mulighed for at dele turprisen ligeligt mellem flere passagerer. Sådan deler du en betaling:

1. Anmod om en tur.
2. Vælg Delt betaling nederst på din skærm.
3. Angiv navnene eller telefonnumrene på de andre passagerer.

Hvis du bruger den nye app:
1. Anmod om en tur.
2. Stryg opad fra bunden af appen, og tryk på din valgte betalingsmetode.
3. Tryk på Delt betaling
4. Angiv navnene eller telefonnumrene på de andre passagerer.

Alle, du inviterer, modtager en meddelelsesanmodning om at acceptere den delte betaling. Turprisen deles derefter ligeligt mellem de passagerer, der har accepteret, og dig.

Bemærk, at når en pris deles, opkræves hver deltagende passager et gebyr på 25 cent. Din kvittering viser den delte betaling i alt for alle passagerer

Hvis en passager vælger ikke at acceptere anmodningen om delt betaling eller ikke har en gyldig betalingsmetode, opkræves du for både din egen del og vedkommendes. Aktive kampagner på din konto anvendes kun på din del af betalingen.

Delt betaling er muligvis ikke tilgængelig til alle Uber-muligheder. Bemærk, at vi ikke kan dele en betaling, efter turen er afsluttet.

Bemærk: Apple Pay fungerer muligvis ikke til delte betalinger. Hvis du bruger Apple Pay, men ønsker at dele en betaling, skal du muligvis bruge en anden betalingsmetode. Du kan skifte tilbage til Apple Pay på din næste tur.