Sådan identificerer du en chauffør og et køretøj

Når du anmoder om en tur, vil din app sender din anmodning til chauffører i nærheden. Når du er matchet med en chauffør, deler din app informationer om hvordan køretøjet og chaufføren bevæger sig mod afhentningsstedet.

Tryk på knappen med chaufførens navn, foto og køretøj. Dette viser et foto af din chauffør samt køretøjets mærke, model og nummerplade.

Når du ser din chaufførs bil på afhentningsstedet, skal du sikre dig, at nummerpladen som vises i din app matcher selve køretøjet. Chauffører vil ofte spørge om dit navn, før du starter turen.