Sådan indstiller du dit afhentningssted

Når du anmoder om en tur, bruger appen GPS'en til at foreslå det bedste afhentningssted i nærheden.

Hvis du har brug for et andet afhentningssted:
1. Tryk på feltet med afhentningsstedet på kortet
2. Angiv en ny adresse eller bygning
3. Vælg en af de placeringer, appen foreslår

Du kan også ændre dit afhentningssted, efter du har anmodet om en tur. Sådan gør du:
1. Tryk på "Rediger" ved siden af dit afhentningssted
2. Angiv en ny adresse, eller træk knappenålen hen til en placering på kortet inden for den grå cirkel
3. Tryk på knappen "Bekræft" for at gennemføre din anmodning

Du kan kun justere dit afhentningssted én gang, og det kan kun flyttes inden for den cirkel, der vises på din skærm.

Bemærk: Du kan ikke ændre dit afhentningssted for uberPOOL-ture.