Sådan opdaterer du indstillingerne for e-mail-, sms- eller push-meddelelser

AFMELD E-MAIL- ELLER SMS-MEDDELELSER

Hvis du vil administrere din e-mail-, sms- eller push-kommunikation fra Uber, skal du gå til siden med vejledning nedenfor.

BEMÆRK: Du kan ikke afmelde transaktionsbeskeder, f.eks. turkvitteringer og svar fra kundeservice. Denne form for kommunikation er vigtig for din oplevelse.
TILMELD DIG MEDDELELSER VIA E-MAIL ELLER SMS

Angiv din e-mail eller dit telefonnummer nedenfor for igen at modtage meddelelser fra Uber via e-mail og/eller sms.

Du kan også aktivere push-meddelelser fra din mobilenhed. Følg vejledningen i linket "AFMELD" ovenfor.
Log på for at få hjælp