Sådan redigerer du en personlig profil eller erhvervsturprofil

Gør følgende for at redigere en turprofil:

1. Åbn din Uber-app, og tryk på menuikonet
2. Vælg "Betaling", og rul ned til "Passager-profiler"
3. Tryk på den profil, du vil opdatere, og tryk så på det element, du vil redigere

På erhvervsprofiler kan du redigere profilnavn, tilknyttet e-mail, standardbetalingsmetode, rejserapportfrekvens og udgiftsudbyder.

BEMÆRK: På erhvervsprofiler, der administreres af din virksomhed, kan du kun redigere standardbetalingsmetode eller rejserapportfrekvens. Alle andre ændringer skal foretages af kontoadministratoren.

Hvis du vil tilføje eller opdatere en betalingsmetode for at knytte den til en profil, skal du følge vejledningen i nedenstående artikel.