Sådan vælger du en biltype til din tur

Vi er i øjeblikket i gang med at lancere passager-appen i et nyt design i byer rundt om i verden. Læs videre for mere information om, hvordan du vælger et produkt enten gennem den nye eller gamle passager-app.

Når din app viser en hvid boks med spørgsmålet "Hvor vil du hen?", skal du:

Tryk på destinationsboksen for at indtaste din destination. Efter du har indtastet din destination, vil tur-menuen, der ellers er i bunden af skærmen, komme længere op på skærmen og vise de ledige biltyper i din by.

Swipe til venstre og højre for at se informationer om de forskellige produktkategorier.

Swipe til højre for at se flere muligheder, og swipe op for at se flere detaljer om turen og priserne.

'Populær' tilbyder de billigste produkttyper.

'Premium' har dyrere og mere luksuriøse muligheder.

Mens du scroller gennem produkttyperne, så bemærk, at hver mulighed viser et prisestimat, så du får en ide om hvad en tur til din destination burde koste. Tryk på dit foretrukne produkt for at vælge det. Tryk dernæst på den sorte BESTIL-knap i bunden af skærmen, når du er klar til afhentning.

Hvis du ser en hvid menu-bjælke i bunden af din skærm, hvor du kan vælge en biltype, skal du:

Brug menu-bjælken i bunden af skærmen til at vælge den biltype, der matcher dit behov. Tryk på en biltype for at få et prisoverslag.

Når du har valgt din foretrukne mulighed og afhentningssted, skal du trykke på INDSTIL AFHENTNINGSSTED for at anmode om en tur.

Gå til nedenstående link for at se produktyper og priser i byer rundt om i verden.