Sådan vælger du en turprofil

Profiler hjælper passagerer med at administrere deres ture. Du kan oprette forskellige profiler på din primære passager-konto. Hver profil har en standard e-mail og betalingsmetode, som du vælger.

Når du tager en tur med en profil, vil prisen automatisk blive hævet fra den pågældende profils standardbetalingsmetode. Ligeledesm vil turens kvittering blive sendt til den pågældende profils e-mail-adresse.

Under en tur kan du swipe op på skærmen for at ændre din profil. Hvis en betalingsmetode er forbundet med en anden profil, skal du trykke på dit profilnavn og skifte til den profil, du vil bruge.

Sådan ændrer du din profils betalingsmetode med din app:
  1. Vælg Indstillinger> Profiler og tryk på den profil, du gerne vil ændre.
  2. Gå til Indstillinger> Standard Betaling.
  3. Tryk Tilføj Betaling for at vælge en anden løsning.
  4. Tryk på Gem. Dette vil nu være din profilens standardbetalingsmetode. Du kan dog ændre den når som helst.