FAQ om Uber Cash

Hvad er Uber Cash?

Uber Cash er en betalingsmulighed, der kan bruges til at betale for ture og Uber Eats-bestillinger.

Hvordan får jeg Uber Cash?

Uber Cash kan købes direkte i Uber-appen.

En Uber Cash-saldo kan også komme fra andre kilder som f.eks.:

• Beløb på eventuelle gavekort
  • Kreditter givet af Uber-support
  • Uber-kreditter i forbindelse med kampagner
  • Amex Premium-fordele

Hvordan bruger jeg Uber Cash?

1. Opret en bestilling i Uber Eats-appen.
  2. Vælg "Vis indkøbsvogn" eller "Gå til betaling".
  3. Tryk på din aktuelle betalingsmetode ovenfor knappen "Bestil".
  4. Vælg "Uber Cash" på siden med betalingsmuligheder.
  5. Gå tilbage til bestillingssiden, og bekræft, at Uber Cash er den valgte betalingsmetode.
  6. Gennemse din bestilling, og tryk på "Bestil".

Er bestillinger dyrere, når man betaler med Uber Cash?

Nej. Der er ingen prisforskel mellem bestillinger, der er betalt med Uber Cash, sammenlignet med andre betalingsmetoder.

Gælder Uber Cash for familieprofiler?

Nej.

Kan køb, der er foretaget med Uber Cash, refunderes?

Køb med Uber Cash kan refunderes, hvis din resterende saldo er på mindst 5 USD. Læs hjælpecenterartiklen for at få mere at vide

If you’re facing issues and need assistance with Uber Cash, please connect with us below and we’ll be happy to take a look.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/