Skift billede på passagerprofil

For at ændre eller tilføje et profilbillede skal du trykke på den tomme cirkel i afsnittet menu i appen. HVIS DU HAR EN CHAUFFØRKONTO Passagerer med en Uber-partnerchaufførkonto skal ændre deres profilbillede i deres Driver-app. Det gælder også, selvom du aldrig har aktiveret den chaufførkonto, du har oprettet. Dit profilbillede skal godkendes, før det kan vises på din konto. Godkendelsen tager typisk to timer. Når det er godkendt, bliver dit billede opdateret på både din partnerchauffør- og passagerkonto.