Skift billede på passagerprofil

For at ændre eller tilføje et profilbillede skal du trykke på den tomme cirkel i menuen i appen.

Hvis du har en chauffør-konto

Passagerer med en Uber-partnerchaufførkonto skal ændre deres profilbillede i Driver-appen. Det gælder også, selvom du aldrig har aktiveret den chaufførkonto, du har oprettet.

Dit profilbillede skal godkendes, før det kan vises på din konto. Godkendelsen tager normalt to timer. Når det er blevet godkendt, bliver dit billede opdateret på både din passager- og din chaufførkonto.