Slå totrinsbekræftelse til

Slå totrinsbekræftelse til for at give din konto et ekstra lag beskyttelse. Når totrinsbekræftelse er aktiveret, bliver du udfordret med to sikkerhedsanmodninger, hver gang du logger på din Uber-konto.

Aktivér totrinsbekræftelse

1. Gå til kontoadministration, når du er logget på din konto
  2. Vælg Sikkerhed
  3. Vælg Totrinsbekræftelse
  4. Følg resten af trinene på din enhed

Af hensyn til din kontos sikkerhed kan Uber nogle gange kræve totrinsbekræftelse, selvom du ikke har aktiveret totrinsbekræftelse. Hvis du f.eks. anmoder om en kopi af dine data eller vil slette din konto, kræver Uber, at du besvarer en sikkerhedsanmodning for at bekræfte din identitet.

Deaktiver totrinsbekræftelse

1. Gå til kontoadministration, når du er logget på din konto
  2. Vælg Sikkerhed
  3. Vælg Totrinsbekræftelse
  4. Slå totrinsbekræftelse fra

Hvilken mulighed skal jeg vælge for at få bekræftelseskoder?

Sms

Uber sender en bekræftelseskode i en sms til det telefonnummer, der blev brugt til at konfigurere totrinsbekræftelse. Standardpriser for sms og data er gældende.

Hvis du ikke kan opdatere dit telefonnummer under kontoadministration, skal du kontakte os for at få hjælp.

Du kan muligvis ikke modtage sms'er, hvis du er ude at rejse, ikke har mobilforbindelse eller har fravalgt at få sms'er fra Uber.

Sikkerhedsapp

Dine bekræftelseskoder genereres af sikkerhedsappen, så du behøver ikke at have et telefonnummer knyttet til din konto.

Sikkerhedsapps fungerer offline, så det er en god mulighed, hvis du rejser ofte eller anmoder om ture via andre enheder end din mobiltelefon.

Hvad er sikkerhedskoder?

Sikkerhedskoder kan bruges til at logge på din konto, hvis du ikke kan modtage bekræftelseskoder.

Vi anbefaler, at du gemmer dine sikkerhedskoder et sikkert sted, når du har konfigureret totrinsbekræftelse. Hvis du mister din telefon og har brug for at få adgang til din konto, kan du bruge disse koder til at logge på din Uber-konto.

Sådan logger du på med en sikkerhedskode:

1. På skærmen, hvor du indtaster bekræftelseskoden, skal du vælge en alternativ bekræftelsesmetode
  2. Vælg Brug sikkerhedskode, og indtast en af dine gemte sikkerhedskoder

Sikkerhedskoder kan kun bruges én gang. Hvis du har brugt alle dine koder og ikke kan logge på for at få nye, kan du kontakte support for at få hjælp.