Stop med at modtage delt turplacering hos Uber

Hvis du ikke længere vil modtage livebeskeder om placering fra en bestemt Uber-bruger, skal du udfylde nedenstående formular. Du behøver ikke at have en Uber-konto for at anmode om dette.

Vi foretager ændringen om et par dage, så du ikke længere modtager aktuelle placeringsopdateringer fra denne person.

🇺🇸
open
+1
🇺🇸
open
+1
Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra