Sådan anmoder du om en tur med TalkBack

Sådan anmoder du om en tur med TalkBack slået til:

1. Tryk først én gang, og dobbelttryk så på feltet "Hvor skal du hen?". Indtast en destination, eller vælg fra en liste med foreslåede destinationer.
  2. Dit afhentningssted indstilles automatisk som din GPS-placering. Du kan ændre den ved at trykke på dit afhentningssted og derefter dobbelttrykke for at redigere din placering.
  3. Brug to fingre til at stryge gennem de tilgængelige bilmuligheder i dit område. Tryk først én gang, og dobbelttryk så på en mulighed for at vælge den til din tur.
  4. Tryk først én gang, og dobbelttryk så på knappen "BEKRÆFT AFHENTNING" nederst på skærmen for at anmode om en tur
  5. Du modtager en notifikation, når chaufføren er ankommet. Beskeden bliver læst højt.
  6. Tryk først én gang, og dobbelttryk så på søjlen nederst på skærmen for at få adgang til følgende muligheder:
  • Kontakt din chauffør – tryk først én gang, og dobbelttryk så på det runde telefonikon for at ringe til chaufførens telefonnummer eller foretage et gratis opkald
  • Annuller din tur – tryk først én gang, og dobbelttryk så på knappen "Annuller", tryk derefter én gang, og dobbelttryk så på knappen "Ja, annuller" for at bekræfte.
  • Del din status – tryk først én gang, og dobbelttryk så på knappen "Del status", og vælg derefter personer fra din liste med kontakter. Uber sender en sms med et link, som kontakterne kan bruge til at følge din tur.
  • Del betalingen – tryk først én gang, og dobbelttryk så på knappen "Del betaling", og vælg en kontakt