Sådan anmoder du om en tur/får et prisestimat

Sådan anmoder du om en tur i Uber-appen:

1. Åbn appen, og angiv din destination i feltet "Hvor skal du hen?"
  2. Stryg opad for at se alle tilgængelige bilkategorier i dit område. Tryk på en for at vælge den til din tur, og tryk så på "Vælg UberX" (knappen vil være dit valg af bil).
  3. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit afhentningssted. Er det tilfældet, skal du flytte knappenålen på kortet eller vælge fra en liste over placeringer. Tryk på "Bekræft afhentning" for at sende din anmodning til kvalificerede chauffører i området.
  4. Hvis du ikke bliver bedt om at bekræfte din afhentning, skal du trykke på "Bekræft UberX" (knappen vil være dit valg af bil) for at sende din anmodning til kvalificerede chauffører i området.
  5. Du kan se et estimeret tidspunkt, der skal matches med en kvalificeret chauffør. Hvis der ikke er ledige chauffører til den valgte turtype, foreslår appen en alternativ turtype med ledige chauffører i nærheden.
  6. Når en chauffør accepterer din anmodning, vil du se vedkommendes placering og forventede ankomsttidspunkt på kortet.

Appen giver dig besked, hvis der ikke er nogen chauffører til din anmodning.

Uber sender dig meddelelser, når din chauffør er tæt på afhentningsstedet.

I nogle byer kan du anmode om en tur med flere stop.

Du kan også gemme dine foretrukne placeringer, så det går hurtigere med at anmode om ture:

Sådan tilføjer du gemte steder på IOS

Sådan tilføjer du gemte steder på Android