Sådan anmoder du om en Uber i lufthavnen

Du kan bruge Uber i de fleste større lufthavne over hele verden.

Ture til lufthavne

• Tjek den anslåede ankomsttid for din foretrukne bil 15-30 minutter, før du er klar til at anmode om en afhentning.
  • Udefrakommende faktorer såsom tæt trafik kan forlænge rejsetiden, så læg ekstra tid til.
  • Din chaufførs bil skal have plads til bagage. Hvis du har mange stykker bagage eller andre passagerer med på turen, kan du overveje at anmode om en større bil.
  • Hvis du rejser i et område, hvor delte ture er tilgængelige, skal du huske på, at afhentning af medpassagerer kan reducere bagagepladsen og forlænge rejsetiden.

Afhentning i lufthavne

• Afhent din bagage i bagageudleveringen, og gør dig klar til at gå udenfor, før du anmoder om en tur.
  • Nogle lufthavne har særlige venteområder for passagerer, der bruger Uber. Din app vil bekræfte den eller disse placeringer, når de er påkrævet af lufthavnen.
  • Når din turanmodning er accepteret, kan appen bede dig om at vælge den terminal og indgang, hvor chaufføren skal mødes med dig.
  • Din chauffør ringer muligvis for at bekræfte din placering.