Anmodning om mere end én bil

Når du bruger din Uber-konto kan du kun anmode om én Uber-bil ad gangen. Du kan dog anmode om en bil mere lige efter en tur er afsluttet.

I mange byer tilbyder Uber større biler såsom uberXL og UberSUV. Disse biler har plads til 6 eller flere passagerer. Hvis du anmoder om en tur for en større gruppe mennesker, er det en god idé at kontakte chaufføren for at få bekræftet at der er plads til alle. Vi anbefaler, at du får bekræftet, at der er plads til alle og, at der er sikkerhedsseler til alle passagerer.

Hvis i er for mange til en bil kan du bede andre i gruppen om at bruge deres Uber-konto til at anmode om flere biler.