Sådan anmoder du om ture med en erhvervsprofil

Du kan begynde at anmode om ture på erhvervsprofilen, når du er tilmeldt din virksomheds erhvervskonto.

1. Åbn appen.
  2. Tryk på "Hvor skal du hen?" for at redigere afhentningsadressen (om nødvendigt), og indtast din destinations adresse.
  3. Under valgmuligheden "Biltype" skal du trykke på knappen for at skifte mellem personlige profiler og erhvervsprofiler.
  4. Hvis du vil vælge en anden erhvervsprofil (hvis du har mere end én) eller en anden betalingsmetode, skal du trykke på pilen ved siden af profilnavnet.
  5. Bekræft dit afhentningssted, og vælg en udgiftskode, hvis du bliver bedt om det.
  6. Anmod om din tur.

Din virksomhed kan ikke se oplysninger om ture, du tager med din personlige profil.

Din organisations administrator kan opstille regler og begrænsninger for, hvor og hvornår medarbejdere kan bruge kontoen. Hvis du ikke kan anmode om en tur og mener, det er en fejl, skal du kontakte din administrator.

Har du brug for flere oplysninger om at anmode om en tur eller skifte mellem turprofiler?