Sådan accepterer du en invitation til en erhvervskonto

Før du kan bruge din virksomheds erhvervskonto, skal virksomhedens administrator sende dig en e-mailinvitation.

Sådan bliver du tilmeldt en virksomheds erhvervskonto:

1. Åbn e-mailen fra uber@uber.com, og klik på "Kom i gang".
  2. Følg instruktionerne. Log på med den e-mailadresse eller det telefonnummer, der er knyttet til din konto (det kan godt være din private e-mailadresse). Hvis du ikke har en Uber-konto, skal du oprette en konto. Du bruger samme Uber-konto til både private ture og erhvervsture, så sørg for at indtaste de oplysninger, du vil have knyttet til din konto.
  3. Når du ser siden med titlen "Kontoen er blevet tilknyttet", er du klar til at anmode om ture på din organisations erhvervskonto.

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til kontoen, så tryk på artiklen nedenfor, eller kontakt administratoren i din virksomhed.

Din organisation kan kun se oplysninger om ture, der tages på erhvervskontoen, og aldrig oplysninger om ture, der tages på din private profil.

Hvis du vil oprette din egen erhvervsprofil, skal du følge anvisningerne i nedenstående artikel.