Sådan bruger Uber passagerers placeringsoplysninger (Android)

Du kan se en anmodning på din enhed om tilladelse til at dele dine placeringsoplysninger, når du tilmelder dig Uber. Disse omfatter placeringsdata, der indsamles via Bluetooth og wi-fi-signaler i nærheden. Som standard beder appen dig om at slå placeringstjenester til med indstillingen "Tillad kun, mens appen er i brug", så du får den bedste tilgængelige tjeneste. Vi bruger placeringsdata til at finde chauffører i nærheden af dig og til at hjælpe dem med at finde hen til dit afhentningssted. Vi bruger dem også til at vise turhistorik på dine kvitteringer, til at forstå og løse supportsager, til at fejlfinde og til at løse softwarefejl.

Hvis du bruger en Android-enhed, kan du vælge mellem tre placeringsindstillinger:

• Altid tilladt: Vi kan til enhver tid indsamle placeringsoplysninger, selv når du ikke bruger Uber-appen aktivt. Hvis en tjeneste kræver indstillingen "Altid tilladt", beder vi om din tilladelse, når du aktiverer tjenesten.
  • Tillad kun, mens appen er i brug: Vi kan indsamle placeringsoplysninger, når appen er synlig på din skærm, når du har anmodet om en tur samt under turen. Du får en vedvarende notifikation i dit notifikationspanel, hvis din placering indsamles i baggrunden, når du bruger indstillingen "Mens appen er i brug".
  • Afvis: Dette slår placeringstjenester fra i Uber-appen. Du kan stadig bruge appen, men du skal angive dit afhentnings- og afleveringssted manuelt. Placeringsoplysninger indsamles fra chaufføren under din tur og knyttes til din konto, også selv om du har deaktiveret placeringstjenester for appen.

Du kan altid ændre dine placeringsindstillinger i din enheds placeringsindstillinger.

Deling med myndigheder

I nogle tilfælde er vi underlagt krav om at dele oplysninger om ture, der er taget gennem vores tjeneste, med myndigheder og lokale transportmyndigheder.

For at leve op til disse krav indsamler vi data om geoplacering og tidsstempel fra enheder, cykler og løbehjul på vores platform.

Disse data giver lokale myndigheder oplysninger om, hvor hver tur starter og stopper, samt turens rute. Ingen af de turdata, vi oplyser til lokale myndigheder, indsamles fra din personlige mobilenhed, og de kan ikke identificere dig direkte.

Vi behandler dine placeringsoplysninger i overensstemmelse med vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.