Sådan deler du din placering

Passagerer kan vise deres nøjagtige placering til deres chauffør ved at dele deres placering. Denne funktion hjælper chaufføren med at finde dig, mens du er på vej til afhentningsstedet.

Sådan fungerer det

Når chaufføren ankommer til afhentningsstedet, vil vedkommende se et ekstra ikon på sit kort, der angiver, hvor du befinder dig. Når din tur begynder, kan chaufføren ikke længere se din placering.

Sådan slår du placeringsdeling til eller fra

Du kan slå funktionen til/fra ved at bruge knappen nederst til højre på kortskærmen.

Du kan også slå funktionen til eller fra under Indstillinger:

1. På startskærmen skal du vælge "Konto" > "Indstillinger" > "Beskyttelse af personlige oplysninger" > "Placering".
  2. Vælg knappen "Del placering med din chauffør" for at slå funktionen til eller fra.